Specialist in printen op echt gehard glas!

Bozer.nl is dé nummer 1 als het gaat om gepersonaliseerde prints op echt gehard glas. Hier blinken wij in uit! We zijn er trots op dat we foto print producten van de hoogste standaard leveren, met een bijbehorend service niveau.

Bozer.nl  |  Freezing good memories

Dit zeggen klanten over Bozer.nl

Alexa Gevers
10 November 2022
Prachtige afdruk, heel speciaal! De kleuren spatten er vanaf en de druk is hartstikke scherp. Door de diepte die het op het glas krijgt lijkt de afbeelding wel te leven. Echt heel blij mee!
Franklin de J.
17 Mei 2022
Fantastische schilderij laten printen. Ongelooflijk veel keuze! Waanzinnige kwaliteit! Prijs/kwaliteit is top en levering zeer correct. Dit bedrijf beveel ik ten zeerste aan. Zodra de schilderij is opgehangen zal ik daarvan een foto posten. Bozer.nl, hartelijk bedankt voor de goede service...
Foto op canvas

Ons verhaal

Met een passie voor fotografie is Bozer.nl ontstaan. We zijn trots op de hoge kwaliteit die we leveren en het creatieproces dat we zo snel en eenvoudig mogelijk proberen te maken voor je.

Bij Bozer geloven we dat het delen van verhalen met elkaar een essentieel onderdeel is van mens zijn. We zijn er om u te helpen deze momenten in uw leven te vieren. We hebben Bozer gemaakt om u te helpen uw verhalen te delen en van uw herinneringen te genieten.

Het vastleggen van mooie momenten is misschien wel het hoofddoel van Bozer.nl

Voor iedereen

We realiseerden ons dat het printen thuisfoto’s van hoge kwaliteit erg kostbaar is. Dit was een geweldige kans om een betaalbaar, mooi en duurzaam producten te maken waarmee iedereen foto’s op echt glas kan afdrukken en deze gemakkelijk in zijn woonruimte kan ophangen.

Mooie momenten vastleggen moet voor iedereen toegankelijk zijn. Niet alleen voor de goed gevulde portemonnee.

Materialen

We maken graag gebruik van exclusieve producten waardoor je meer emotie kan tonen. Uitblinken doen wij in foto print op echt gehard glas. Daarnaast hebben we nog een reeks aan exclusieve materialen zoals dik hout, acrul blokken van 3 cm, fotoframes op echt glas.

Productie in eigen huis zodat we altijd snelheid en een constante kwaliteit kunnen garanderen.

Onze prijzen

Bij Bozer.nl hanteren we eerlijke en betaalbare prijzen zonder te stunten met zogenaamde kortingen. Wij geloven niet in fictieve kortingen, maar in prijzen die meteen juist zijn. We kunnen met zekerheid zeggen dat onze kwaliteit nergens goedkoper te vinden is. Onze producten zijn uniek.

Bovendien bieden we de hoogste kwaliteit die je mag verwachten van een fotoafdruk.

Foto op Dibond
Arizona
Canon Pro 4000
Mutoh 626F

Onze printers

We maken graag gebruik van exclusieve producten waardoor je meer emotie kan tonen. Uitblinken doen wij in glas. Daarnaast hebben we nog een reeks aan exclusieve materialen zoals dik hout, acrul blokken van 3 cm, fotoframes op echt glas.

Productie in eigen huis zodat we altijd snelheid en een constante kwaliteit kunnen garanderen. Al onze producten worden samengesteld in Arnhem door een team specialisten met de nieuwste afdrukapparatuur.

Ons team

Aniel Sieuwram

Directeur

Belofte van ons

Snelle levertijd
Spoed bestellingen binnen een werkdag geleverd. Als het echt snel moet.
Eigen productie
Persoonlijk contact, verse koffie staat klaar. Of per direct telefonisch te bereiken.
Beeldbewerking
Ons design studio is gespecialiseerd in het bewerken van foto’s.
Goed verpakt
Geen vrachtschade tijdens het leveren. Alles wordt goed ingepakt.
Uitmuntende kwaliteit
De producten voldoen aan de hoogste eisen. Waar voor uw geld is ons uitgangspunt.
Advies per telefoon
Bij ons krijgt u alle adviezen die u nodig heeft voor een perfecte product. Neem gerust contact
Acryl foto blok
Foto op forex

Schrijf je in voor de Bozer nieuwsbrief

10% welkomstkorting. Max 1 mail per maand.

We gaan veilig met je gegevens om. Ons Privacybeleid.